Koppelen chipringen + infosessie PAS

Op zondag 3 maart kan je tussen 10u30 en 12u in het NKV lokaal de elektronische klokken binnen brengen voor het koppelen van de chipringen.

Op hetzelfde moment zal Bart Houfflyn beschikbaar zijn om het PAS systeem uit te leggen. Als je graag gebruik wil maken van deze PAS infosessie, dan is het wel noodzakelijk om in te schrijven via het formulier hieronder.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit

Algemene vergadering

Op zondag 3 december om 10u30 gaat de jaarlijkse algemene vergadering door in het NKV lokaal. Op de agenda staan volgende onderwerpen:

  • Financieel overzicht voorbije werkingsjaar
  • Vluchtkalender
  • Leervluchten
  • Bestuur
  • Helpende handen voor
  • Verdeling ringen

Wie graag onderwerpen wil toevoegen, kan deze doorsturen via het contactformulier. Bedankt om eens na te gaan of je ons eenmalig of meerdere keren kan helpen bij inkorvingen, leerduiven, afslag, kuisen van de manden, enz. Vele handen maken het werk licht. Bedankt!

Bonverkoop gestart

Vanaf nu kan je bieden op de jaarlijkse bonverkoop van NKV. Er kan geboden worden via de NKV website, maar de toewijzing gebeurt pas definitief op de zaalverkoop op 18 november (zie verder). Om een bod uit te brengen: ga naar “Bonverkoop” in het menu van de NKV website of klik hier.

Ten minste twee keer per dag (’s middags en ’s avonds) zullen de biedingen geëvalueerd worden en een nieuwe lijst van hoogste biedingen gepubliceerd worden.

Wie een bod uitbrengt zal een email ter bevestiging ontvangen. Het is van het grootste belang dat jouw emailadres correct geschreven is om een geldig bod uit te brengen. Als zou blijken dat jouw bod het hoogste bod is, dan zal je daar opnieuw een email van ontvangen. Een bod moet minstens 25 euro hoger zijn dan het huidige hoogste bod.

De online veiling (voorverkoop) loopt af op donderdag 16 november om 20u. Op zaterdag 18 november wordt een kijkmoment (vanaf 17u) en zaalverkoop (vanaf 18u30) georganiseerd in het NKV lokaal. Alle bons worden pas dan definitief toegekend aan de hoogste bieder. Iedereen is van harte welkom!

We wensen jullie allen een succesvolle versterking van het hok toe!

Indienen hoklijsten, bestellen ringen en bonverkoop

De hoklijsten kunnen afgegeven worden tijdens de zaalverkoop van onze jaarlijkse bonnenverkoop. De zaalverkoop gaat door op zaterdag 18/11 vanaf 17u in het NKV lokaal. Op dat moment kunnen ook ringen besteld worden.

De bonverkoop gaat online, via de NKV website, van start op 11/11 vanaf 9u tot donderdag 16/11 om 20u. De zaalverkoop gaat door op zaterdag 18/11: kijkmoment vanaf 17u met afroep vanaf 18u30. Verdere info volgt.

Sfeerbeelden kampioenenviering 2023

Zondag 29 oktober vond de NKV kampioenenviering plaats in Huis Van Wonterghem (Maelstede) te Kuurne. Na de succeseditie van vorig jaar, werd dit gebeuren waarop we al onze lokale winnaars in de schijnwerpers plaatsen opnieuw in deze prachtige locatie gevierd.

Het deed ons een groot plezier dat we maar liefst 132 NKV leden en sympathisanten mochten verwelkomen. In totaal mochten we voor meer dan €10.000 aan (gratis) prijzengeld verdelen over al onze winnaars en kampioenen in al de verschillende categorieën. Maximaal de inkomsten laten terugstromen naar de liefhebbers, daar staan we voor. Met onze bonnenverkoop die binnenkort van start gaat hopen we alvast dit volgend jaar te kunnen herhalen.

Het werd een heel geslaagd event, en dat niet alleen door de mooie locatie en het verfijnde eten. Bovenal was er cameraderie. Onderstaande foto’s laten ons de festiviteiten even opnieuw beleven. En voor wie er dit jaar niet bij kon zijn, is het alvast de beste uitnodiging om dit evenement volgend jaar zeker niet te missen.

Nogmaals gefeliciteerd aan alle winnaars en dank voor al wie deze schitterende dag mogelijk maakte.