Sfeerbeelden kampioenenreceptie

Noodgedwongen moest onze kampioenenviering in een alternatief kleedje gestopt worden. Gelukkig was het, na een afgelasting vorig jaar, dit jaar wel mogelijk om iets te organiseren. Zij het in een afgeslankte vorm. We deden ons best om onze lokale kampioenen te eren en in de schijnwerpers te plaatsen. En alle leden konen dankzij onze gulle sponsors (Slagerij Vermeersch, SV Kortrijk en de NKV clubkas) genieten van een gratis maaltijd en de nodige dranken. Hartelijk dank aan al wie dit mogelijk maakte!

Een overzicht van al onze lokale kampioenen en ereprijzen konden jullie al in een vorig bericht lezen. Een speciale vermelding moet echter nog gegeven worden aan Fourneau Cyriel & Remi die voor het 3e jaar op rij algemeen kampioen werd bij NKV. Hiermee behaalt hij de uitzonderlijke titel van Keizer van NKV, van harte gefeliciteerd!

We beseffen natuurlijk dat onze kampioenenreceptie niet dezelfde grandeur heeft als een traditionele kampioenenviering in een feestzaal. We gaan ervan uit dat dit vanaf volgend jaar weer allemaal mogelijk zal worden, zonder beperkingen. Nu het seizoen op gang gekomen is, zijn we alvast nieuwsgierig naar die de podiumplaatsen van seizoen 2022 zal innemen. Succes!

Hieronder enkele sfeerbeelden, niet in het minst de groepsfoto’s van onze kampioenen en ereprijs winnaars: