Bonverkoop 2019 gestart

Vanaf nu kan je bieden op de jaarlijkse bonverkoop van NKV. Er kan geboden worden via de NKV website. Via het menu van de website, ga naar “Bonverkoop” of klik hier.

Twee keer per dag (tussen 12u-13 en tussen 22u-23u) zullen de biedingen geëvalueerd worden en een nieuwe lijst van hoogste biedingen gepubliceerd worden. Op dat moment zal de webpagina niet bereikbaar zijn.

Wie een bod uitbrengt zal een email ter bevestiging ontvangen. Het is van het grootste belang dat jouw emailadres correct geschreven is om een geldig bod uit te brengen. Als zou blijken dat jouw bod het hoogste bod is, dan zal je daar opnieuw een email van ontvangen. Een bod moet minstens 25 euro hoger zijn dan het huidige hoogste bod en bij gelijke biedingen gaat het lot naar wie het eerste geboden heeft. Merk op dat de namen van de bieders niet op de website gepubliceerd worden.

Op maandag 11 november volgt de zaalverkoop. Deze start om 17u met een kijkmoment in het NKV lokaal. De te veilen duiven zullen tentoon gesteld worden en achteraf volgt de finale toewijzing van de bons. Iedereen is van harte welkom!

We wensen jullie allen een succesvolle versterking van het hok toe!