Sfeerbeelden bonverkoop

Eergisteren ging de NKV bonverkoop door. Dit jaar werd de voorverkoop voor het eerst via onze website georganiseerd. Nadat iedereen dit nieuwe systeem had leren kennen, verliepen de voorbiedingen erg vlot. Dagelijks ontvingen we meer dan 400 bezoekers op de NKV website en in totaal werden meer dan 220 biedingen uitgebracht.

Ook de zaalverkoop was een groot succes. Het lokaal zat afgeladen vol, zoals onderstaande foto’s ook aantonen. De duiven ter plaatse werden door kennersogen gekeurd. Stipt om 18u gaf afroeper van dienst, Geert Debo, het startschot voor de zaalverkoop.

Aangemoedigd door de afroeper die van elke bon de kwaliteiten in de verf wist te zetten, toonden velen dat ze niet enkel gekomen waren om te kijken en te luisteren. Uiteindelijk mochten we het eindbedrag van de voorverkoop verhogen met zo’n 40%. Een waar succes en ook een ongezien record voor onze vereniging.

En daar zijn we als bestuur heel erg dankbaar voor. Bedankt aan de gulle schenkers van de kwaliteitsvolle bons. Bedankt ook aan de schenkers van een geldbedrag. Bedankt aan de kopers die heel vaak nog wat dieper in de geldbeugel tastten, wetende dat ze het lokaal hiermee steunen.

Op de algemene vergadering die in december zal doorgaan en waarop alle NKV leden uitgenodigd worden, zullen precieze bedragen bekend gemaakt worden alsook hoe deze aangewend zullen worden ten voordele van onze leden en werking. Meer info over de algemene vergadering volgt later.