Bonverkoop loop ten einde

Nog tot morgenavond (11/11, 20u) kan online geboden worden op de bonverkoop van NKV. Om de huidige biedingen te bekijken klik hier.

Grijp deze laatste kansen om je hok te versterken met een van onze vele kwaliteitsvolle bons.

Wie een bod uitbrengt zal een email ter bevestiging ontvangen. Het is van het grootste belang dat jouw emailadres correct geschreven is om een geldig bod uit te brengen. Als zou blijken dat jouw bod het hoogste bod is, dan zal je daar opnieuw een email van ontvangen. Een bod moet minstens 25 euro hoger zijn dan het huidige hoogste bod. Merk op dat de namen van de bieders niet op de website gepubliceerd worden.

Wegens de corona maatregelen is er géén zaalverkoop achteraf. Elk lot gaat dus naar de hoogste bieder bij het afsluiten van de online verkoop. Het einduur morgen (20u) zal telkens met 10 minuten verlengd worden zolang nieuwe biedingen binnen komen.

Bedankt voor jullie gulle steun, zowel aan de schenkers als de kopers! Ook dank aan Stijn & Roger Himpe en Germain d’Hondt die een geldelijke schenking deden in plaats van een bon. Weet dat we deze inkomsten maximaal naar onze liefhebbers laten terug stromen.