Nieuwjaarswensen

Het voorbije jaar 2020 zullen we niet snel vergeten. Een gezondheidscrisis met ongeziene impact op ons dagelijkse leven heeft het jaar overschaduwd. Al bij al kunnen we wel tevreden zijn dat de vluchtkalender toch grotendeels is uitgevoerd, al was het wel onder strikte voorwaarden: mondmaskers, afstand bewaren, afspraak maken, etc. Extra last voor jullie, onze liefhebbers, maar ook voor ons als bestuur.

Los daarvan is 2020 voor NKV opnieuw een recordjaar geworden. Een nooit eerder gezien aantal duiven werd ingekorfd. Maar wat ons nog meer plezier doet is het groot aantal liefhebbers die de weg vinden naar onze vereniging. We kunnen met trots melden dat we in 2020 uitgegroeid zijn tot een van de meest actieve lokalen van het land. Bedankt voor jullie steun en vertrouwen!

We hopen dat 2021 het jaar wordt waarin we Corona klein krijgen. Een jaar waarin het vluchtseizoen eens volledig normaal kan verlopen. Een jaar met successen en succesjes voor onze kleine en grote liefhebbers. Een jaar met plezierige inkorvingen, dicht bijeen geschoven tafels en stoelen, een lach die niet verborgen zit achter een mondmasker.

Wat 2021 ook mag brengen, wij kijken er alvast naar uit jullie weer van dienst te zijn. Wellicht hebben de meesten onder jullie intussen, vol hoop en verwachting, de eerste ringen van 2021 in gebruik genomen. We duimen met jullie mee!

Graag ook jullie aandacht voor de bonverkoop van de Gullegemse Duivenmaatschappij (klik hier). Mooie bons voor wie nog op zoek is naar hokversterking. We wensen onze buren van GDM een succesvolle verkoop toe!

Beste wensen voor 2021 aan al onze leden en sympathisanten vanwege het NKV bestuur!