Provinciale winnaars

Wat worden we verwend, opnieuw twee provinciale winnaars die hun duiven bij NKV inkorfden! Een schitterende prestatie op alweer een harde vlucht.

Team Debo herbevestigt de kwaliteiten van hun kolonie door voor de 2e keer dit seizoen een provinciale zege binnen te halen. Deze keer op Argenton Jaarse. Geen enkele West-Vlaamse duif vloog de kleine 500km sneller dan deze topper. Hiermee was de duif ook de snelste in zone A2. Gefeliciteerd!

Ook Anthony Maes behaalde de provinciale én zonale (A2) zege op Argenton bij de Oude duiven. Deze liefhebber bewees het vorige seizoen ook al dat zijn duiven met de allerbesten kunnen concurreren en deze provinciale zege toont aan dat de kolonie ook dit jaar opnieuw in topvorm is. Proficiat!

En een méér dan eervolle vermelding ook voor Ingrid Huyghens en Bruno Messiaen. Vorige week nog goed voor de provinciale zege op Limoges en deze week 2e plaats provinciaal bij de Jaarse duiven op Argenton. Deze drie liefhebbers en hun teams vormen het podium van de 3 allersnelste provinciale duiven (Oude+Jaarse). Een hele eer voor NKV, bedankt voor het vertrouwen en van harte gefeliciteerd!

Het seizoen gaat nu ook echt op volle toeren draaien: morgen korven we al Pau in en zo zijn we gestart met een periode van minstens 3 inkorvingen per week. We wensen al onze liefhebbers en sympathisanten alle succes en kijken reikhalzend uit naar wat nog komen zal!