Nationale overwinning Souillac

Schitterende prestatie van Bernard Lefebre die de nationale overwinning op Souillac (jaarse) weet binnen te halen! Om 17:09:04 klokte hij zijn BE-21-4077075, meteen goed om bovenaan de aanmeldingslijst te komen. Vanaf dan was het tandenbijten tot de overvlucht aan de beurt kwam. Lang bleef Bernard de aanmeldingslijst aanvoeren, maar een klein uur later had de Combinatie Faes-Wils uit Mol eveneens een duifje met dezelfde snelheid tot 2 cijfers na de komma.

Het duurde tot vanmorgen eer de KBDB uitsluitsel kon geven. Er moest nagegaan worden of de klokken van de constateurs waren voor of achter gelopen op de masterklok en een hokcontrole werd uitgevoerd. De snelheden werden exact berekend tot meerdere cijfers na de komma. Het verdict: Bernard Lefebre mag de nationale overwinning op zijn conto schrijven. Van een fotofinish gesproken!

Een buitengewone eer voor liefhebber en duif én uiteraard zijn we al lokaal ook heel erg trots nog eens een nationale overwinning in onze maatschappij te mogen vieren. Van harte proficiat, Bernard en team!