Inkorving Argenton vervroegd

KBDB informeerde ons deze namiddag dat:

“Rekening houdend met de weersvoorspellingen voor zaterdag en zondag 10 & 11/06/2023 rond Parijs en verder, heeft de voorzitter van het nationaal sportcomité, Denis Sapin, in samenspraak met de nationale voorzitter en de inrichter van Valence, Derby Hainaut, in het belang van het welzijn van onze duiven beslist dat de lossing van zowel de wedvlucht vanuit Valence als deze vanuit Argenton zal worden voorzien op vrijdag 09/06/2023 met inkorving voor beide wedvluchten op woensdag 07/06/2023.”

Concreet betekent dit dat zowel Valence als Argenton ingekorfd worden komende woensdag en dat beide vluchten gelost zullen worden op vrijdag ek.

Voor de inkorving van Valence verloopt alles zoals gepland. Voor de inkorving van Argenton worden geen nieuwe afspraken gemaakt. Ieder behoudt zijn afspraak, maar dan op woensdag ipv donderdag. Let wel, op woesdag mogen we slechts inkorven tot 20u. Dit wil zeggen dat liefhebbers die een afspraak hadden (op donderdag) tussen 20u en 21u moeten komen inkorven op woensdag tussen 18u en 20u.

Hopelijk kunnen we op deze manier het ongemak zoveel als mogelijk beperken.