Sfeerbeelden kampioenenviering 2023

Zondag 29 oktober vond de NKV kampioenenviering plaats in Huis Van Wonterghem (Maelstede) te Kuurne. Na de succeseditie van vorig jaar, werd dit gebeuren waarop we al onze lokale winnaars in de schijnwerpers plaatsen opnieuw in deze prachtige locatie gevierd.

Het deed ons een groot plezier dat we maar liefst 132 NKV leden en sympathisanten mochten verwelkomen. In totaal mochten we voor meer dan €10.000 aan (gratis) prijzengeld verdelen over al onze winnaars en kampioenen in al de verschillende categorieën. Maximaal de inkomsten laten terugstromen naar de liefhebbers, daar staan we voor. Met onze bonnenverkoop die binnenkort van start gaat hopen we alvast dit volgend jaar te kunnen herhalen.

Het werd een heel geslaagd event, en dat niet alleen door de mooie locatie en het verfijnde eten. Bovenal was er cameraderie. Onderstaande foto’s laten ons de festiviteiten even opnieuw beleven. En voor wie er dit jaar niet bij kon zijn, is het alvast de beste uitnodiging om dit evenement volgend jaar zeker niet te missen.

Nogmaals gefeliciteerd aan alle winnaars en dank voor al wie deze schitterende dag mogelijk maakte.