Bonverkoop gestart

Vanaf nu kan je bieden op de jaarlijkse bonverkoop van NKV. Er kan geboden worden via de NKV website, maar de toewijzing gebeurt pas definitief op de zaalverkoop op 18 november (zie verder). Om een bod uit te brengen: ga naar “Bonverkoop” in het menu van de NKV website of klik hier.

Ten minste twee keer per dag (’s middags en ’s avonds) zullen de biedingen geĆ«valueerd worden en een nieuwe lijst van hoogste biedingen gepubliceerd worden.

Wie een bod uitbrengt zal een email ter bevestiging ontvangen. Het is van het grootste belang dat jouw emailadres correct geschreven is om een geldig bod uit te brengen. Als zou blijken dat jouw bod het hoogste bod is, dan zal je daar opnieuw een email van ontvangen. Een bod moet minstens 25 euro hoger zijn dan het huidige hoogste bod.

De online veiling (voorverkoop) loopt af op donderdag 16 november om 20u. Op zaterdag 18 november wordt een kijkmoment (vanaf 17u) en zaalverkoop (vanaf 18u30) georganiseerd in het NKV lokaal. Alle bons worden pas dan definitief toegekend aan de hoogste bieder. Iedereen is van harte welkom!

We wensen jullie allen een succesvolle versterking van het hok toe!